a41-x550a Accu. Een directe afstammeling van de Zenbook UX410UA, deze 14-inch-Ultrabo" />
Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Accu Asus a32-n55 : Accu Asus a32-n55

Espace de discussion

Espace créé le 20/09/17 | 1 adhérent(s) (Adhérer)
Activité : | 1 Administrateur(s) | 0 Intervenant(s) (Intervenir)
Localisation du groupe : POITOU-CHARENTES

ASUS keert terug met een nieuwe roze gouden versie van haar Zenbook Plus, de a41-x550a Accu. Een directe afstammeling van de Zenbook UX410UA, deze 14-inch-Ultrabook beschikt over een nog dunner en lichter silhouet, maar behoudt zijn productieve office roeping. Het is gebaseerd op een Core i5 Kaby Lake, 8 GB RAM en een toegewijde 256 GB SSD, die alle gedomineerd door een mooie mat Full HD IPS-scherm met de tentoongesteld door zeer fijne grenzen. Merk ook op haar goede autonomie die langer is dan 8 uur voor een prijs weergegeven op minder dan 800 euro in promotie.

In diverse kleuren ontwerp de Asus Zenbook Plus UX430UA met een nieuwe, originele en elegante roze goud. De eigenaardigheid van deze kleur ligt in de glossy "Nihil" coating op de achterzijde van het deksel (ook te vinden op de Blue Metal versie) toegepast. Het is een oppervlakte dichtbij het glas dat hetzelfde reflecterend vermogen heeft maar met sterkere schok weerstand. Opgelet, is het echter blijkbaar meer "messy" dan de klassieke metallic afwerking gebruikt door Asus (grijs versie). Naast zijn chique roze schelp is de Accu Asus A32-F82 nog slank dan de UX410UA. Het verdient 150 g op de schaal en 3 mm dik en dus komt te flirten met de records van de metingen van de Dell XPS 13. Daarnaast is het toetsenbord met achtergrondverlichting op drie tinten van wit voor een gemakkelijke staking in een donkere sfeer.

Klaar voor nomadisch gebruik, de Ultrabook verdient 1 uur van autonomie ten opzichte van zijn voorganger met 8 uur en 30 minuten bereikt in het surfen op het Web met actieve Wifi. Dat is bijzonder bevredigend.

In het midden van de configuratie brengt het scherm een nog meer uitgesproken indruk van de onderdompeling dan op de Accu Asus A41-X550E dankzij de randen verfijnd aan de zijkanten en op de top. ASUS is ook in geslaagd te houden de webcam (in tegenstelling tot de XPS 13 waar het is gedegradeerd onder het scherm), terwijl het saldo van het frame niet te breken. In termen van de plaat, is een dichte definitie voor Full HD (1920 x 1080 px) behouden voor high-definition inhoud in de beste omstandigheden en om het moduleren van het display. Een ander goed punt, is het anti-weerspiegelende voor goede zichtbaarheid in een lichte omgeving en profiteert van de hoeken van visie uitgebreid en de goede colorimetrie specifiek voor het IPS-plaat behandeld.

Haar hart Accu Asus a32-n55 is opgebouwd uit een Kern i5 Kaby Lake laag stroomverbruik en 8 GB van RAM (DDR4) en eert alle gemeenschappelijke taken zoals surfen op het Web, video afspelen of kantoorwerk. Andere bewerken missies (Photoshop) kunnen ook worden beschouwd als in kleinere stappen terwijl multitasking, vooral comfortabel vanwege de goede hoeveelheid RAM, krijgen genoeg om te genieten van de verzamelaars van de tab in de browser.

Maar het is meestal de dedicated SSD opslagoplossing die gonna be beslissende reactiviteit kwestie. Accu Asus a32-n56 Vergeleken met een standaard harde schijf, uitvoering is veel sneller reageren en de laadtijden aanzienlijk verkort. Bovendien, zit de SSD over het algemeen rustiger, robuust en energie-efficiënte. Alleen addertje onder het gras, de opslagcapaciteit is niet zo genereus en tevreden is met 256 GB, dwingen naar het gebruik van een externe oplossing om te beginnen alle zijn bibliotheek. Inderdaad, met haar zoektocht naar finesse, de Zenbook UX430 moet verwijderen van de tweede opslag baai aan de UX410.

Accu voor Asus A32-k53

Bij gebrek aan een dedicated grafische kaart (in tegenstelling tot de UX430UQ versies), kan de Ultrabook alleen vertrouwen op haar HD 620 chip geïntegreerd op de processor een minimum van zaken te garanderen. Met het, zal casual spelers nog steeds mogelijk om te starten sommige oude en lage-demand titels in Full HD.

Tot slot, als de verbinding bleef eerlijk op de Zenbook UX410, Asus gehad om concessies te doen op de Zenbook Plus UX430. Dus, de HDMI-poort laat zijn plaats aan micro-HDMI en een verliest een usb2.0 poort in de manoeuvre. De ultrabook behoudt toch de nodige met een SD-kaartlezer en drie USB-poorten, met inbegrip van een USB 3.0 en een USB Type-C (geen Thunderbolt-ondersteuning). Bovendien, zijn de nieuwste generaties voor Wifi-AC en Bluetooth 4.1 modules altijd in het menu voor sneller draadloos overdrachten.


Derniers espaces créés