Accu voor a41-x" />
Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Accu Asus c41-n550 : Accu Asus c41-n550

Espace de discussion

Espace créé le 19/04/17 | 1 adhérent(s) (Adhérer)
Activité : | 1 Administrateur(s) | 0 Intervenant(s) (Intervenir)
Localisation du groupe : BASSE-NORMANDIE

Lenovo heeft het dit jaar een stuk eenvoudiger gemaakt voor ons. In plaats van te moeten kiezen tussen een 12.5- en een 14-inch-model krijgen we nu alleen een 13.3-inch Accu voor a41-x550e . We staan achter deze verandering: in plaats van twee ietwat teleurstellende modellen te lanceren, heeft Lenovo het juiste evenwicht gevonden tussen schermgrootte en mobiliteit. De Yoga 370 doet veel juist. Het toetsenbord en de overige invoerapparatuur, zoals de stylus, zijn prima. Naast een klein fabricagefoutje in de behuizing van het scherm, dat nauwelijks als een kwaliteitsprobleem moet beschouwd worden, is de behuizing degelijk, stevig en eenvoudig uit elkaar te halen voor onderhoud.

Het aanbod aan poorten is royaal - al zouden we graag een volwaardige SD-kaartlezer gezien hebben (i.p.v. mini-SD) - en de batterijduur is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de Yoga 260. Het scherm is echter het beste verkoopargument van deze laptop en een duidelijke vooruitgang ten opzichte van de Yoga 260 en Yoga 460.

Helaas had ons toestel te lijden onder 'PWM-flickering' bij lage helderheidsniveaus, wat voor sommige gebruikers onaanvaardbaar zal zijn. De koeling laat het Accu Asus Zenbook ux31a meeste ruimte voor verbetering: zowel de temperatuur- als geluidsontwikkeling zijn zwakke punten, al blijven ze ver van de dramatische resultaten van de X270. Ons testtoestel was evenmin in staat om zijn volle prestatieniveau te benutten en de beperking van het RAM (slechts 8 GB in combinatie met WWAN) is op zijn minst eigenaardig te noemen. Al deze problemen worden echter overschaduwd door de prijs en de korte garantieperiode - twee aspecten die niets met de hardware zelf te maken hebben.

Goed gedaan. The ThinkPad Yoga 370 wist ons op veel vlakken Accu Asus c22-ux31 te overtuigen en heeft terecht de hoogste score van alle ThinkPad Yoga-toestellen verdiend, met uitzondering van de veel duurdere Yoga X1.

Al bij al is de Yoga 370 een erg goede convertible met een focus op productiviteit en verdient het toestel een aanbeveling. Zijn grootste concurrent, de HP EliteBook x360 heeft eveneens voordelen, zoals de veel betere batterijduur, maar Accu Asus c41-n550 helaas is hij ook een stuk duurder en heeft hij merkbaar donkerder scherm. De Dell XPS 13 2-in-1 kan interessant zijn voor consumenten (geen professionals; het toestel mist een aantal belangrijke business-features) die minder belang hechten aan performance en een passief gekoeld toestel verkiezen.

UX32VD Accu

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Wat concurrentie van Lenovo zelf betreft, is de ThinkPad X1 Yoga, waarvan we het 2017-model nog moeten testen, een mooi alternatief voor wie over een groter budget beschikt. Zijn OLED-scherm is fenomenaal, maar ook extreem duur. De X1 Carbon, die iets goedkoper is dan de X1 Yoga, kan een goede keuze zijn voor gebruikers die geen nood hebben aan een convertible en liever een ontspiegeld scherm hebben.

Merk op: door zijn classificatie als “Convertible” scoorde de ThinkPad Yoga 370 juist onder het “Zeer Goed” niveau. Volgens het scoresysteem voor office-notebooks zou het toestel een uitstekende 89% hebben verdiend.


Derniers espaces créés