Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Accu Asus G752VT : Goedkoopste Accu Asus G752VT is de beste keuze

Espace de discussion

Espace créé le 12/06/17 | 1 adhérent(s) (Adhérer)
Activité : | 1 Administrateur(s) | 0 Intervenant(s) (Intervenir)
Localisation du groupe : RHONE-ALPES

Asus viert dit jaar het 10-jarig bestaan van de Republiek van Gamers (ROG) merk. De fabrikant zijn ROG-lijn in 2006 gelanceerd en heeft inmiddels een breed scala van gaming producten onder het merk, met inbegrip van sommige monsterlijke gaming notebooks zoals degene die wij u hier tonen zal ontwikkeld. Met de komst van NVIDIA's Pascal het platform deze zomer krijgen de kolossale systemen een schot in de arm, zodat we Asus vlaggenschip mobiele gokkenmachine, de ROG G752VS XB78K, in huis om te zien wat je krijgt als je groot gebracht.

Dat MSI Apache Pro een kleinere notebook die verpakkingen van verschillende hardware en een lichtere prijskaartje dan dit systeem van Asus is. Met de Accu Asus g752v van de ROG is alles top-end, van haar hefty prijsmarkering van .999, aan zijn enorme 17.3-inch beeldscherm. En als dat niet het oproepen van een afbeelding van een desktop-vervanging-sized laptop, kunt u overwegen dat de ROG G752 bijna 10 pond weegt. De enige reden om dit soort cash wegzinken in een laptop, dat dit is groot te krijgen absoluut moordenaar gaming prestaties en functionaliteit, zodat de G752 van de ROG met een hoge bar kampt.

Een van de belangrijkste voordelen van een grote laptop is de extra scherm onroerend goed. Zoals we eerder vermeld, heeft de G752 van de ROG een zeer breed, 17.3-inch, 1920 x 1080 resolutie, 75Hz display dat uw gezichtsveld kan worden ingevuld. Het deelvenster Advanced Hyper-Viewing Angle (AHVA) heeft het bekijken hoek van maximaal 178 graden. De display beschikt ook over G-SYNC-technologie om te minimaliseren scheuren en lag in games. Natuurlijk, G-SYNC vereist Geforce GTX grafische kaart, en dat komt in de vorm van de GeForce GTX 1070 in de ROG-G752, compleet met 8GB GDDR5-geheugen. Asus gekoppeld de nieuwe Pascal grafische chip met een Intel Core i7-6820HK-processor. De quad-core Skylake CPU loopt op 2.7GHz standaard, maar turbo kan tot maximaal 3,6 GHz. Asus back de CPU-up met vier 16GB DDR4-2400 geheugenmodules, voor een totaal van 64GB in de machine.

Wat betreft de opslag is de Accu Asus g752vl van de ROG goed uitgerust. Windows 10 Pro (64-bits) bevindt zich op een snelle 512GB SSD en een 1TB harde schijf zorgt voor het grootste deel van de gegevens opslag taken. De SSD voorzieningen een PCIe Gen 3 interface en ondersteunen Non-Volatile Memory Express (NVMe), die is veel sneller dan de typische SATA verbinding. De SSD moet brengen benchmarks die zwaar op de opslagprestaties wegen, met inbegrip van PCMark 8 enkele serieuze wedstrijd. Het is ook vermeldenswaard dat de 1TB harde schijf op 7200 RPM, in tegenstelling tot de typische mobiele harde schijf met 5.400 RPM draait. Asus maakte ook gebruik van de laptop grootte door met inbegrip van een dual-layer DVD +/-RW-station.

Laptop garanties zijn meestal vrij eenvoudig, op korte termijn zaken, maar wanneer u denkt over het zinken van bijna 3.000 dollar in een gaming laptop, de kenmerkende delen en de garantie op arbeidskosten klinkt gewoon zwak. Asus schopt dingen een inkeping voor de G752 van de ROG door het aanbieden van één jaar accidental damage-bescherming. Krassen zal niet leiden tot de garantie, en noch met uw laptop gestolen, maar mocht u gemorst vloeistof op uw laptop- of zelfs drop-Asus het systeem komt repareren.

Accu Asus g752vt Gaming laptops zijn een welkome aanvulling in deze gamer's leven. Ik herinner me nog de dagen toen ik moest stapel en pad mijn hele computer en alle reus NEC monitor voor LAN Parties op de middelbare school en ik ben blij dat die dagen zijn ver achter me, net als de 1985 Honda Accord ik gewend stapel alles in.

Terwijl begin gaming laptops woog over zo veel als de tien geboden, heb ze begonnen met het beetje bij beetje afslanken en hebben ook enkele van deze vroege problemen (zoals de onbeheersbare hoeveelheden stof die werd gevangen in de vroege modellen) en ze opgeruimd.

Asus is een van de bedrijven in de voorhoede van het creëren van een veel betrouwbaarder gaming laptop. Met machines zoals de Asus Republiek Gamers Accu Asus g752vy zie je deze verbeteringen in het spel. De Asus ROG G752 heeft een heleboel creatieve functies, die ik ga om te praten over dat daarvoor een duidelijke winnaar. Ik heb niet het eigendom van een gaming laptop in een lange tijd, maar dit is de eerste in jaren die maakt me heroverwegen mijn beslissingen.

batterij voor Asus G752V

 Asus Accu Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De Asus ROG G752 beschikt over twee zeer belangrijke functies uit de doos die ingaan op enkele van de problemen die de vorige generaties van gaming laptops hebben geteisterd. Het eerste probleem is stof-collectie. Elke één gaming laptop die we ooit heb bezeten worden geopend en aangepakt voor stof meerdere keren heeft gehad en als je ooit een gaming laptop open en aanpakken van de onderdelen hebt gehad, weet je dat het is veel slechter dan de peeling van de lagen achterkant van de meest scheur-schokbewegingen uien bekend voor de mens. Deze laptop ontworpen uit binnen te trekken stof weg van de onderdelen en in haar stof-release thermische tunnel waar het wordt uitgewezen naar buiten. Het tweede kenmerk, dat goed is geadresseerd is koeling, met een ontwerp dat is Republiek van Gamers exclusieve. Het koelsysteem is aangeduid als een "3D Vapor kamer." Het is een dubbele ingeschakelde koper-pipe-systeem met een reservoir setup dat de CPU en GPU afzonderlijk koelt.


Derniers espaces créés