Accu Asus a41-x550 om vast te leggen van de "prosumer" markt met een duurzaam ultrabook beginnen bij $999.
De B9440UA b" />
Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Accu voor Asus A41-X550E : Hoge kwaliteit Accu voor Asus A41-X550E

Espace de discussion

Espace créé le 11/04/17 | 1 adhérent(s) (Adhérer)
Activité : | 1 Administrateur(s) | 0 Intervenant(s) (Intervenir)
Localisation du groupe : BASSE-NORMANDIE

ASUS vrijgegeven de laptop van de Accu Asus a41-x550 om vast te leggen van de "prosumer" markt met een duurzaam ultrabook beginnen bij 9.
De B9440UA beschikt over een Intel Core i5-7200U-processor, 8GB DDR3-1866-geheugen en een 512GB SSD. Afbeeldingen worden afgehandeld door de geïntegreerde Intel HD Graphics 620 processor, waardoor dat de laptop is niet bedoeld voor de spelen zelfs op afstand te belasten, maar het pakket moet krachtig genoeg om de meeste mensen krijgen door de dag. Soms moet je gewoon iets te bewerken van een document, last minute wijzigingen aanbrengen in een presentatie, enzovoort.

Inderdaad, Asus ontworpen de Accu Asus a41-x550e met de use-cases in het achterhoofd. De laptop beschikt over een nieuwe scharnier die het toetsenbord in een 7 graden hoek rekwisieten. Dit wordt verondersteld om het te maken meer comfortabel te gebruiken voor lange periodes, en staat in schril contrast met de bijna volledig platte toetsenborden featured op sommige andere laptops. Een test van 50.000-cyclus scharnier moest zorgen dat Asus dit nieuwe ontwerp gebruiken kunnen zonder in te boeten alle duurzaamheid.

Dat betekent niet dat de B9440UA van nieuwe scharnier komt niet zonder nadelen. Accu Asus x550ca had te verplaatsen van de laptop ingebouwde WiFi-antenne uit het display aan de basis en de ingebouwde webcam van het apparaat verwijderen. Het bedrijf gebagatelliseerd dit besluit in een blogpost door te zeggen dat het betekende "er is geen behoefte te vrezen drieletterige overheidsinstellingen op zoek op wat u doet," die misschien waar, maar het is nog steeds een opmerkelijke omissie.

De Accu Asus a41-x550a de andere belangrijkste functie is de grootte van de verminderde bezel, waardoor Asus te bouwen een 14"-scherm in een chassis dat meestal gezien op 13" laptops. Dit is geworden steeds vaker te laat--Dell gepropt een 13" beeldscherm op een chassis 11" met de XPS 13-- en zal waarschijnlijk worden een welkome afwisseling voor iedereen die moet sjouwen met een laptop rond met hen, problemen met betrekking tot webcams en hun opname of plaatsing niettegenstaande.

batterij voor Asus A41-X550A

kopenaccu: http://www.kopenaccu.com

Je zou ook graag van de B9440UA snel opladen. Asus zei dat de laptop, die het eist heeft een 10-uur batterijleven, 50% lading in slechts 30 minuten kunt bereiken. Dat is snel genoeg om u top af op een koffieshop, grijpen sommige noodgevallen kosten voordat een grote bijeenkomst of ophalen van genoeg sap ten minste hopen dat uw laptop zal overleven deel van de werkdag nadat u bent vergeten om het te laden 's nachts te laten. (Een probleem dat we nooit heb ondervonden, wij verzekeren u.)

Op dit ogenblik is er slechts één model beschikbaar, de B9440UA-XS51, en het kenmerkt de specs hieronder. ASUS op haar website, wel zeggen, dat een verscheidenheid van processors, geheugenconfiguraties en opties voor opslag beschikbaar voor de B9440UA, zijn zal dus we meer modellen verwachten op snel debuut. Je kunt de B9440UA-XS51 bij Asus' online store en Amazon nu voor 999 dollar of ,299 in de VS of Canada, respectievelijk.


Derniers espaces créés