Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Accu voor Asus x550lc : Accu voor Asus x550lc

Espace de discussion

Espace créé le 01/09/17 | 1 adhérent(s) (Adhérer)
Activité : | 1 Administrateur(s) | 0 Intervenant(s) (Intervenir)
Localisation du groupe : BASSE-NORMANDIE

Laptops, hybrides en andere toestellen: tijdens de elektronicabeurs IFA worden we massaal bestormd met interessante nieuwe modellen. Ook Asus is van de partij en toonde de nieuwste versies van zijn reeksen Accu voor Asus x550lb , VivoBook Flip, ZenBook 3 Deluxe en ZenBook 13. Wil je niet het dunste of meest draagbare model, maar crème-de-la-crème prestaties met een 144Hz-scherm tijdens het gamen, dan zal de nieuwe ROG Chimera van Asus je aanspreken. Wanneer deze toestellen bij ons uitkomen, is nog niet duidelijk.

De ZenBook Flip-serie krijgt een update en wordt nu geleverd met de Kaby Lake-quadcores van Intel. De Zenbook Flip 14 bevat een Core i7-cpu, maximaal 16 GB aan werkgeheugen en een geïntegreerde MX150-videokaart van Nvidia. Je kan er zo’n 13 uur mee door vooraleer je hem aan het stopcontact moet hangen. Voor 799 euro kan je de goedkoopste variant op de kop tikken.

Wil je een iets groter scherm (15,6 inch in plaats van 14 inch), dan voorziet acer een nieuwe ZenBook Flip 15 met optioneel 4K-scherm. Accu voor Asus x550we beweert dat hij door zijn Kaby Lake-cpu wel 40 procent sneller is dan zijn voorganger. Ook gamers en grafici kunnen smullen van deze hybride dankzij zijn krachtige interne gpu (GTX 1050). Prijzen starten vanaf 899 euro.

Wil je een hybride zonder de volle pot te betalen, dan is de nieuwe Accu voor Asus x550lc interessant. Ook deze laptop krijgt een cpu-update en gaat voor minimaal 399 euro de deur uit.

Over deze laptops valt er weinig te vertellen: ze krijgen ook een Kaby Lake-update, maar verder verandert er weinig. De Zenbook 3 Deluxe heeft nog steeds een 14 inch-scherm met flinterdunne bezels, en komt met maximaal 16 GB aan ramgeheugen en 1 TB aan ssd-opslag.

Ook de ZenBook 13 is min of meer gelijk gebleven, met een Nvidia GeForce MX150-gpu en een 4K-display. Naar prijs en verschijningsdatum is het momenteel nog gissen: Asus hield de lippen stijf.

Een waar paradepaardje voor gamers wordt de ROG Chimera-laptop, die vooral opvalt door zijn ips-paneel met een verversingssnelheid van 144 Hz, responstijd van 7 ms en G-Sync-ondersteuning. Onder de motorkap vinden we de Intel Core i7-7820HK terug, die standaard tot 4,3 GHz kan overklokt worden volgens Accu voor Asus x550vc . De grafische kracht wordt aangedreven door de GeForce GTX 1080. Meer informatie, zoals prijs en verschijningsdatum, gaf Asus wederom nog niet prijs.

Geen grote pomp-conferentie voor de Asus ROG familie dit jaar op IFA. Het Taiwanese merk dient als de high-tech evenement van Berlijn te bevestigen de aankomst of beschikbaarheid van veel machines in onze landen, apparaten al presenteerde op de Computex-2017. Dit is vooral het geval voor de Zephyrus maar ook meer betaalbare laptops zoals de Strix litteken of held Edition. Niet te vergeten de schermen, moederborden en andere grafische kaarten van het merk.

Asus heeft echter niet met lege handen in Duitsland aangekomen. De fabrikant onthuld-zonder trommel of trompet-de laptop PC ROG Chimera, codenaam G703VI. Zijn missie? Ter vervanging met brio de valiant maar vergrijzing van de Accu voor Asus x550wa , zelf al een verbetering van een oude behuizing. We hadden verschillende korte interviews met vertegenwoordigers van het merk op site en hier is wat wij konden vernemen dienaangaande.

Accu voor Asus A32-N56

Laten we beginnen direct met het technische gedeelte. Het scherm aan zeer (te) brede randen is mat en de plaat 17.3 inch is van het type IPS. Deze is compatibel met Nvidia G-Sync en biedt een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz op het Full HD model alleen. Een grote eerste in de wereld van laptops die, tot nu toe Full HD of 1440 platen (2560 bij 1440 pixels) in maximaal 120 Hz aangeboden. Een vernieuwingsfrequentie die een beeldkwaliteit (meer vloeistof, minder scheuren) zonder een gemeenschappelijk optreden aangeboden ten opzichte van de traditionele schermen bij 60 of 75 Hz.

Binnen de G703VI de massieve behuizing, twee Intel Core i7-processors strijden om de star, afhankelijk van de versies van het apparaat: de bekende 7700HQ of de sterkste 7820HK. Ter ondersteuning van hen in hun zware taak, tot worden 64 GB geheugen (2400 of 2800 MHz) gebruikt. Het grafische gedeelte wordt gewaarborgd door een GeForce GTX 1080 van Nvidia en high-end gaming machine verplicht, opslag wordt overgelaten aan de goede verzorging van SSD (2 in de vorm van mijnheer 2 PCIe NVMe en 1 M. 2 SATA III) uiteindelijk voltooid door een vaste schijf.


Derniers espaces créés