Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Dernières actions créées

Actions collectives

Action collective créée le 13/10/17 | 0 |
je cherche des personnes victimes, comme moi, d'escroquerie/arnaque lors d'un achat d'un ordinateur que je peux utiliser et qui ne peut être remboursé de manière équitable. Lire la suite ...

Action collective créée le 07/10/17 | 1 |

De Accu Asus ux430 is een 17-inch-laptop wendde zich tot het spel. Achter een gladde schil met een veelkleurige toetsenbord verbergt het een Quad Core i5, 6 GB van RAM en een daaruit voortvloeiende en snelle harde schijf. Het kan ook rekenen op de toegewijde mid-range-kaart om te voldoen aan de spelers en op haar mooie scherm Full HD IPS-mat. Daarnaast ligt het op een stevige chassis en op een volledige verbinding voor een prijs weergegeven op minder dan 900 euro.

Trouw aan gamer codes, het ontwerp van de Accu Asus ux430ua is bevestigd met de oranje accenten en haar zwarte gestructureerde shell. Het chassis is onderdeel van aluminium voor de robuustheid en heeft een zwart geborsteld effect op het deksel en de draai van het toetsenbord. Als u opzij zetten de oranje details die voor het grootste deel (WASD-toetsen, aansluitingen voor USB-poorten, rubberen voetjes, logo op de rug...), blijft het uiterlijk vrij sober. De backlit toetsenbord op de RGB-spectrum en aanpasbare op 4 zones moet echter niet onopgemerkt in een professionele/schoolomgeving.

De autonomie is ongeveer 4 uur en 20 minuten op Internet surfen met actieve Wifi. Het is vrij eerlijk voor zijn klasse.

Om de zetel van het beoogde ontwerp, is de PC ontworpen rond een Quad Core i5 Kaby Lake en 6 GB van RAM. Het duo is niet het beste uitgerust voor de meest veeleisende missies (3D-modelleren, geavanceerde videobewerking) maar zal zitten kundig voor reageren heel goed aan meer gemeenschappelijke behoeften (surfen op het Web, Office suite, videoplayback) of aan de missies die de multicore-architectuur en de GPU Versnelling: grafiekverwerking, foto retoucheren, lichtgewicht bewerken. Vooraan, de 6 GB RAM een beetje licht zijn, maar hun aandeel in de vloeibaarheid, mits niet te duwen van multitasking verzekeren.

Aan te scherpen kosten, besloten Accu Asus ux430u om te kiezen voor harde schijfopslag (1000 GB). Als laatste een rotatiesnelheid hoger dan geeft normaal (meestal 5400 rpm), het is niet te vergelijken in termen van respons met een dedicated SSD. De te betalen prijs heeft betrekking op de algemene vloeibaarheid van Windows en de tijd om de gegevens te laden. Dat gezegd hebbende, als je hebt niets tegen het feit van "putting uw handen in het slib", een locatie heer 2 is vrij om te installeren een dedicated SSD in toevoeging (geen onderhoud hatch maar het verwijderen van de vereenvoudigde cover).

In het midden van de configuratie zorgt de GeForce GTX 1050 voor een geschikt niveau van spelen voor casual gebruikers. Het lukt de GTX 960 met een winst van ongeveer 30%, maar blijft een inkeping onder de GTX 1050 TI waarvan de high-end uitvoering van een ander niveau is. In principe zal u zitten kundig voor al uw favoriete games spelen in Full HD met een "Hoog" detail en het bereiken van de 50 fps op de meerderheid van recente opuses.

Van haar kant is het scherm verre van teleurstellend met haar uitgebreide kijkhoeken en haar trouwe colorimetrie toegestaan door de IPS-plaat. De definitie van Full HD (1920 x 1080 px) maakt gebruik van een uitgebreide weergave, dat het mogelijk maakt te maken de meeste van uw inhoud in high-definition en moduleren de positionering van de ramen. Accu Asus g502 Om te bederven niets, de mat behandeling van het scherm is een belemmering voor reflecties wanneer gebruikt in heldere omgevingen (bijvoorbeeld terug naar een venster).

De verbinding zorgt ook voor een goed niveau met alle nodige heden: maar liefst 6 USB-poorten, dus 3 x USB 3.0 en 1 USB Type-C (geen Thunderbolt 3 ondersteuning), een SD-kaartlezer, een DVD-brander, twee video-uitgangen (HDMI, mini-DisplayPort) en een hoofdtelefoon jack als Chat. Uitwisseling van gegevens wordt gewaarborgd door Gigabit Ethernet en de nieuwste generaties van de modules van de Wifi AC en Bluetooth 4.1.

De andere grote release die we hebben gezien in 2017 is de Accu Asus ux430uq geweest. Deze machine nauw rivalen de Plus legt met een premium design, maar neemt een lichtjes verschillende benadering met het totaalpakket.

De C302CA biedt een Android apps (in het beta kanaal alleen voor nu) en was duidelijk ontworpen met hen in het achterhoofd. Het 1080p van de 12.5-inch touchscreen display is groot voor het gebruik van apps, en de hoogte-breedteverhouding van 16:9 voelt natuurlijk bij het gebruik van mediatoepassingen ook. Het biedt ook een uitstekend verlicht toetsenbord en de hele dag levensduur van de batterij, met de ondersteuning via de twee USB-C-poorten, die de enige poorten opladen gevonden op de machine.

Accu voor Asus ROG G751

ASUS heeft verpakt deze legt met Intels Core m3 chipset, 64GB opslagruimte en 4GB RAM. Dat Intel-chipset maakt de C302CA een uitstekende keuze voor diegenen die het nodig sommige extra vermogen, en het werkt erg goed.

Geprijst bij 9, de C302CA is niet noodzakelijk voor de eerste keer legt koper, maar het is een uitstekende optie dat een nog betere waarde worden zullen wanneer Android apps hun weg naar de stabiele kanaal maken. Retailers zoals Amazon, Newegg, en Best Buy aanbieden.

Lire la suite ...

Action collective créée le 05/10/17 | 1 |
je cherche des personnes lésées par cette société pour introsuire une action en justice Lire la suite ...

Action collective créée le 29/09/17 | 1 |
Espace de discussion destiné à fédérer les utilisateurs qui pensent Lire la suite ...

Action collective créée le 20/09/17 | 3 |
Commande passée le 08/09/17. Depuis cette date la commande est toujours en cours de préparation. Le site ne répond pas aux messages adressés via le compte, ne répond pas aux E-mails adressés par voie de messagerie (adresse E-mail du site: service-clients@santemoinschere.com), et ne répond pas au téléphone (Tél.: 01.84.04.00.27). Il y a eu, paraît-il, un transfert d'entrepôt. Un bug informatique a également été prétexté. Mais je crains que le véritable problème soit ailleurs. Le gérant du site a décidé de flouer un maximum de personnes. Après un simulacre de bug informatique (problème de certificat d'authenticité), le site a été ré-ouvert. Il est à nouveau possible de passer des commandes, d'effectuer le paiement en ligne par CB. Les sommes sont immédiatement prélevées, mais aucune livraison ne sera jamais effectuée. C'est malheureusement un problème de plus en plus fréquent avec les sites de vente en ligne. Les recours semblent limités. Seule une action collective pourrait avoir un certain poids. Il faudrait disposer de l'adresse postale du site (sous réserve qu'il existe encore physiquement)... Lire la suite ...

Action collective créée le 20/09/17 | 1 |

ASUS keert terug met een nieuwe roze gouden versie van haar Zenbook Plus, de a41-x550a Accu. Een directe afstammeling van de Zenbook UX410UA, deze 14-inch-Ultrabook beschikt over een nog dunner en lichter silhouet, maar behoudt zijn productieve office roeping. Het is gebaseerd op een Core i5 Kaby Lake, 8 GB RAM en een toegewijde 256 GB SSD, die alle gedomineerd door een mooie mat Full HD IPS-scherm met de tentoongesteld door zeer fijne grenzen. Merk ook op haar goede autonomie die langer is dan 8 uur voor een prijs weergegeven op minder dan 800 euro in promotie.

In diverse kleuren ontwerp de Asus Zenbook Plus UX430UA met een nieuwe, originele en elegante roze goud. De eigenaardigheid van deze kleur ligt in de glossy "Nihil" coating op de achterzijde van het deksel (ook te vinden op de Blue Metal versie) toegepast. Het is een oppervlakte dichtbij het glas dat hetzelfde reflecterend vermogen heeft maar met sterkere schok weerstand. Opgelet, is het echter blijkbaar meer "messy" dan de klassieke metallic afwerking gebruikt door Asus (grijs versie). Naast zijn chique roze schelp is de Accu Asus A32-F82 nog slank dan de UX410UA. Het verdient 150 g op de schaal en 3 mm dik en dus komt te flirten met de records van de metingen van de Dell XPS 13. Daarnaast is het toetsenbord met achtergrondverlichting op drie tinten van wit voor een gemakkelijke staking in een donkere sfeer.

Klaar voor nomadisch gebruik, de Ultrabook verdient 1 uur van autonomie ten opzichte van zijn voorganger met 8 uur en 30 minuten bereikt in het surfen op het Web met actieve Wifi. Dat is bijzonder bevredigend.

In het midden van de configuratie brengt het scherm een nog meer uitgesproken indruk van de onderdompeling dan op de Accu Asus A41-X550E dankzij de randen verfijnd aan de zijkanten en op de top. ASUS is ook in geslaagd te houden de webcam (in tegenstelling tot de XPS 13 waar het is gedegradeerd onder het scherm), terwijl het saldo van het frame niet te breken. In termen van de plaat, is een dichte definitie voor Full HD (1920 x 1080 px) behouden voor high-definition inhoud in de beste omstandigheden en om het moduleren van het display. Een ander goed punt, is het anti-weerspiegelende voor goede zichtbaarheid in een lichte omgeving en profiteert van de hoeken van visie uitgebreid en de goede colorimetrie specifiek voor het IPS-plaat behandeld.

Haar hart Accu Asus a32-n55 is opgebouwd uit een Kern i5 Kaby Lake laag stroomverbruik en 8 GB van RAM (DDR4) en eert alle gemeenschappelijke taken zoals surfen op het Web, video afspelen of kantoorwerk. Andere bewerken missies (Photoshop) kunnen ook worden beschouwd als in kleinere stappen terwijl multitasking, vooral comfortabel vanwege de goede hoeveelheid RAM, krijgen genoeg om te genieten van de verzamelaars van de tab in de browser.

Maar het is meestal de dedicated SSD opslagoplossing die gonna be beslissende reactiviteit kwestie. Accu Asus a32-n56 Vergeleken met een standaard harde schijf, uitvoering is veel sneller reageren en de laadtijden aanzienlijk verkort. Bovendien, zit de SSD over het algemeen rustiger, robuust en energie-efficiënte. Alleen addertje onder het gras, de opslagcapaciteit is niet zo genereus en tevreden is met 256 GB, dwingen naar het gebruik van een externe oplossing om te beginnen alle zijn bibliotheek. Inderdaad, met haar zoektocht naar finesse, de Zenbook UX430 moet verwijderen van de tweede opslag baai aan de UX410.

Accu voor Asus A32-k53

Bij gebrek aan een dedicated grafische kaart (in tegenstelling tot de UX430UQ versies), kan de Ultrabook alleen vertrouwen op haar HD 620 chip geïntegreerd op de processor een minimum van zaken te garanderen. Met het, zal casual spelers nog steeds mogelijk om te starten sommige oude en lage-demand titels in Full HD.

Tot slot, als de verbinding bleef eerlijk op de Zenbook UX410, Asus gehad om concessies te doen op de Zenbook Plus UX430. Dus, de HDMI-poort laat zijn plaats aan micro-HDMI en een verliest een usb2.0 poort in de manoeuvre. De ultrabook behoudt toch de nodige met een SD-kaartlezer en drie USB-poorten, met inbegrip van een USB 3.0 en een USB Type-C (geen Thunderbolt-ondersteuning). Bovendien, zijn de nieuwste generaties voor Wifi-AC en Bluetooth 4.1 modules altijd in het menu voor sneller draadloos overdrachten.

Lire la suite ...

Action collective créée le 19/09/17 | 1 |
site web soit disant en sudamerique, mais compte bancaire en allemagne. Or, sans regroupement des personnes escroquées, la justice ne fera absolument rien une fois de plus. Lire la suite ...

Action collective créée le 15/09/17 | 1 |
http://www.coolkaba.com シャネル、ルイヴィトン、アディダス、イブサンローランなどブランドに専念、これからよりよいサービスと品質でお客様から信頼を持つ企業として頑張っていきたいと思っています。 Lire la suite ...

Action collective créée le 05/09/17 | 0 |
quelle action collective peut on mener pour être remboursé ? Il s'agit d'une escroquerie Lire la suite ...

Action collective créée le 04/09/17 | 1 |
There are many types of cell phone blocker to choose: mobile signal jammer, handheld phone jammer, telephone jammer for car, pocket cell phone jammer, hidden phone jammer. Each jammer has its own special application range, your can choose products according to needs. If your have any questions, please contact us, we will quickly answer for your. http://www.perfectjammer.com/all-cell-phone-jammers-blockers.html Lire la suite ...

PAGES : [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [>>]