Accu Asus x550vc een hit. Het ziet er geweldig, het heeft veel van de specs en het is een genot om te gebruiken. Het wordt zelfs de rand op de Surface Pro doord" />
Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Asus A41-X550 Accu Laptop : Asus A41-X550 Accu Laptop Scherpste Prijz

Espace de discussion

Espace créé le 02/08/17 | 1 adhérent(s) (Adhérer)
Activité : | 1 Administrateur(s) | 0 Intervenant(s) (Intervenir)
Localisation du groupe : AUVERGNE

Over het geheel genomen is de Accu Asus x550vc een hit. Het ziet er geweldig, het heeft veel van de specs en het is een genot om te gebruiken. Het wordt zelfs de rand op de Surface Pro doordat Intel RealSense, USB-C en Thunderbolt 3. Maar de Core i7-model heeft teveel ventilator, niet briljant batterijleven en bovenal krassen ongelooflijk gemakkelijk aan de achterzijde. Dergelijke dingen, ontnemen helaas in een anders prachtige ervaring.

De Microsoft Surface is een iconische product dat een nieuw type van Windows product gedefinieerd. Niet alleen een tablet, maar een tablet staat ter vervanging van de vaak grote, zware laptop in je leven. En het heeft geholpen paaien een nieuwe generatie van soortgelijke producten van Microsofts fabrikant partners.

De laatste jaren aan boord is ASUS met het nieuwste model in het populaire transformator bereik. De Accu Asus x550lc is een alternatief voor die hete nieuwe ultrabook die u uw ogen op hebt gehad. Het is slim, is het licht, het is ongelooflijk om te kijken en beste van allen, het is een 2-in-1.

Als een ding is de transformator 3 Pro kolossaal. Om ernaar te kijken, om het te houden, dan is om te beseffen dat er een volledige Windows PC erin nog een opmerkelijke prestatie van moderne techniek. Natuurlijk, het is niet alleen in het aanbieden van hetzelfde met deze vormfactor, maar het maakt het niet minder opmerkelijk.

In sommige opzichten overtreft wat ASUS heeft gedaan met de transformator 3 Pro zelfs de machtige Surface Pro 4. De benchmark voor dit type van Windows-machine, ASUS heeft een aantal opmerkelijke punten boven het oppervlak. De eerste, en waarschijnlijk meest belangrijke daarvan is USB-C Thunderbolt 3.

Gebruik makend van de nieuwe normen, zal dezelfde poort zowel de Accu Asus x550lb in rekening brengen en zorgen voor supersnelle gegevensoverdracht, zoals het duwen van een vermogen aan een beeldscherm met hoge resolutie. Verder nog kan de transformator 3 Pro vasthaken in ASUS externe grafische dok, zodat u kunt high-end PC games spelen op de transformator 3 Pro met behulp van een desktop GPU. O ja.

De slanke vorm van de Transformer 3 Pro bevat ook geconfronteerd met luidsprekers die zowel luid en kwaliteit en klinkt een volledig Intel RealSense camera assortiment. De Surface Pro 4 kan doen Windows Hello, maar de RealSense-camera's hebben veel meer toepassingen moet u in een positie of hebben de wens om ze te gebruiken. Maar voor Windows Hello, het is fantastisch. Het werkt zo snel als je verwachten het dat zou, en het is niet zelfs alsof het is een bijzonder slecht webcam, niet.

Ik veronderstel dat het beeldscherm moet ook een vermelding krijgen want het is vrij aardig. Dat en u zult besteden de meeste tijd interactie met het aan iets anders op de transformator 3 Pro. Het is een 2880 x 1920 resolutie display, dus alles haarscherp is, de kleuren helder en levendig zijn en het is een vreugde aan behold. Het ondersteunt ook Peninvoer met Accu Asus a41-x550 eigen digitale schrijven instrument, wat betekent dat u kunt Windows inkt naar hartenlust.

Binnen de transformator 3 Pro zijn een scala van opties van de specificatie. Onze test-eenheid kwam met de bovenkant van de regel opties, met inbegrip van de Intel Core i7 processor, 16GB van RAM-geheugen en 512GB SSD-opslag. Afgezien van gewoon een stuk, is wat je hebt een high-end ultrabook binnen een tablet. En dat is geen grap. De afweging met deze spec lijkt te zijn van de ventilator. Terwijl de transformator 3 Pro zeer goed, met geen vertraging in een bepaald gebied tijdens mijn tijd met het presteert, lijkt het bijna onmogelijk om het te gebruiken zonder de fans die maken meer lawaai dan echt acceptabel is.

Er is echter een andere probleem met dit anders ongelooflijk mooi, goed gemaakt en high-end product. Accu Asus x550we heeft natuurlijk een afwerking toegepast op het metaal om te maken van de kleur van de tablet, maar het is vrij akelige. Niet in hoe het eruit ziet, want het ziet er prachtig, maar het heeft geen enkele duurzaamheid.

Accu Asus A41-X550A

Dit is het deel van de herziening waar ik zeggen dat de Core i7 waarschijnlijk overkill voor de meeste mensen is en de trade-off levensduur van de batterij is. Gedurende twee weken met de transformator 3 Pro geen dag voorbij met iets meer dan 5-6 uur uit de lader. Als je rond overvloed van elektriciteit, die niet een probleem misschien, maar u kunt niet voor de dag zonder een manier verlaten om het SAP back-up, die is teleurstellend.

Natuurlijk, lagere spec versies moeten veel beter doen, maar het brengt in de vraag waarom je de extra aan een Core i7 transformator uitgeven zou 3 Pro. Als you gonna haak het tot de graphics dok en spelen, zeker, maar gezien de niet zo stellaire levensduur van de batterij en de ventilator, persoonlijk zou ik gaan voor iets minder.

De transformator 3 Pro is niet perfect. Het heeft sub-par batterijleven en teveel ventilator op het spec getest, en het gemak van het vernietigen van de finish op de achterkant is een punt van zorg. De eerste twee kan ten minste worden verbeterd door het terugtreden op een i5, dat zou een aanbeveling als u eigenlijk een i7 hoeft.

Overal anders de transformator 3 Pro is prachtig. Het wordt goed ontworpen, uiterst draagbaar en elk beetje de 'laptop vervanging' dat de Surface Pro is geworden. Microsofts eigen is niet perfect, en de transformator 3 Pro ondersteuning van USB-C en Thunderbolt 3 is een grote vinkje in de kolom van ASUS. Ook met de RealSense-camera is array en het toetsenbord waarschijnlijk beter ook.


Derniers espaces créés