Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Accu BOSCH GSB 12 VSE 2

Www.portable-batteries.com : Http://www.portable-batteries.com

Action collective créée le 11/06/17 | 2 adhérant(s) (Adhérer)


Hauts-de-Seine, Le 09/10/2017 à 04:55
Membre d'élite


Inscrit : 11/06/17
Message(s) : 627
Overigens is het wel mogelijk de integratie met OneDrive naar eigen inzicht in te richten. Dat doe je via Instellingen / Pc-instellingen wijzigen / OneDrive. Hier bepaal je of je documenten standaard op OneDrive terecht moeten komen, of foto's en video's uit je camera-album automatisch naar OneDrive moeten worden geüpload en wat je precies allemaal wilt laten synchroniseren.Ook als je data liever lokaal opslaat, heeft Windows 8(.1) een nieuw concept: opslagruimten. Hierbij kun je zowel interne als externe stations in een opslaggroep groeperen. Zo'n opslaggroep mag je dus zien als een virtueel station. Wanneer zo'n opslagruimte volloopt, voeg je eenvoudigweg een station toe. Beschik je over een opslaggroep die uit minstens twee stations bestaat, dan kun je dataverlies voorkomen, bijvoorbeeld voor wanneer een van die stations crasht.Zo kun je je data gespiegeld laten opslaan of gebruikmaken van pariteitsdata (een soort controlegetallen). Opslagruimten creëer je als volgt. Zoek in het opstartscherm naar 'opslagruimten' en klik op Opslagruimten beheren / Een nieuwe groep en opslagruimte maken. Selecteer de stations die je aan deze opslagruimte wilt toevoegen en kies Groep maken. Voer een geschikte naam in en kies een stationsletter. Selecteer de gewenste indeling (zoals Mirror in twee richtingen of Pariteit) en leg tot slot de maximale opslagruimte voor deze groep vast.
Met Popcorn Time, of Time4Popcorn, kun je gratis films streamen naar je pc. De films zijn auteursrechtelijk beschermd, waardoor het illegaal is om ze af te spelen. Jammer, want de achterliggende techniek van de freeware is fantastisch! Om die reden hebben we besloten er een workshop aan te wijden.
Onder filmliefhebbers is Popcorn Time momenteel een populair programma om films mee te bekijken. Logisch, want het aanbod is zeer groot, de videokwaliteit is prima in orde en de interface ziet er ook nog eens gelikt uit. Popcorn Time streamt films via het torrent-protocol naar je pc. Tijdens het afspelen download je een klein stukje van de film. Daarnaast deel je de beelden automatisch met andere gebruikers. Uploaden en downloaden van auteursrechtelijk beschermde bestanden is verboden. Houd deze regel in je achterhoofd bij de verkenning van dit programma.Je downloadt het installatiebestand hier. Er zijn versies voor Windows, OS X en Linux. In deze workshop gaan we uit van de Windows-editie, ten tijde van schrijven is Beta 4.2 de nieuwste versie. Klik op Download Beta 4.2 en open het bestand Popcorn-Time.exe. Via Next neem je alle stappen door. De installatiewizard downloadt op eigen houtje de resterende bestanden van Popcorn Time. Klik ten slotte op Finish. Er verschijnt een venster met het verzoek om de freeware met zoveel mogelijk mensen te delen. Na even wachten komt de gebruikersomgeving tevoorschijn.

Accu BOSCH GSB 12 VSE 2
Accu BOSCH GSB 12 VSP 3
Accu BOSCH GLI 14.4V
Accu BOSCH GST 14.4V
Accu BOSCH PAG 14.4V
Accu BOSCH PKS 14.4V
Accu BOSCH PSB 14.4V
Accu BOSCH PSR1440 B
Accu BOSCH PST 14.4V
Accu BOSCH GSB 12 VE 2
Accu BOSCH GSR 12 VE 2
Accu BOSCH PSB 12 VE 2
Accu BOSCH GBM 12VES 2
Accu BOSCH GSB 12VSP 2
Accu BOSCH GSR 12VES 2
Accu BOSCH GSR 12VES 3
Accu BOSCH GSR 12VPE 2

De fraaie gebruikersomgeving van deze fork van Popcorn Time (door Time4Popcorn, zie ook kader) vertoont grote overeenkomsten met die van Netflix. Aan de hand van filmhoesjes blader je door het brede aanbod. Opvallend is dat er veel recent materiaal beschikbaar is. Scrol omlaag om nog meer titels weer te geven. Via Genre sorteer je het aanbod op bijvoorbeeld komedie, documentaire, animatie, thriller of romantiek. Klik je op TV-Shows, dan verschijnt een overzicht met populaire series. Houd er rekening mee dat het programma soms wat tijd nodig heeft om een overzicht met verse titels op te bouwen.Wil je een specifieke film of serie zien, dan doe je rechtsboven een beroep op de zoekfunctie. Zet de cursor in de zoekbalk en typ een trefwoord. De zoekactie start je gewoon met een druk op Enter, of een klik op het pictogram met het vergrootglas. In de resultaten verschijnen vervolgens afbeeldingen (hoesjes) van titels die voldoen aan je zoekopdracht. Belangrijk is om te beseffen dat Popcorn Time alleen films en series bevat die wereldwijd door voldoende mensen worden bekeken. Om die reden is het Nederlandstalige aanbod zeer beperkt.
De Mac bestaat dit jaar 30 jaar en dat viert Apple met de nieuwe iMac met Retina 5K-display. Ja dat lees je goed, Apples nieuwe computer heeft een nog hogere resolutie dan het momenteel veel gehypte 4K!
De nieuwe iMac met Retina 5K-display valt vooral op door zijn flink toegenomen schermresolutie. Het nieuwe IPS-scherm, dat Apple een Retina 5K-display noemt, heeft een schermresolutie van 5120 x 2880 pixels. Om dat in perspectief te zetten: dat zijn maar liefst 77,7 procent meer pixels dan een UHD-computerscherm (3840 x 2160 pixels) en 67 procent meer pixels dan 4K dat in de bioscoop gebruikt wordt (4096 x 2160 pixels).Het Retina 5K-scherm bevat zoveel pixels dat je een 14 megapixel foto in één keer volledig kunt bekijken.Ondanks de flink toegenomen hoeveelheid pixels ten opzichte van de bestaande 27 inch iMac (het zijn vier keer zoveel pixels), is het energieverbruik van het scherm volgens Apple 30 procent minder. Apple heeft om 5K mogelijk te maken een eigen schermcontroller ontworpen omdat een geschikte schermcontroller naar eigen zeggen nog niet bestond.
Het uiterlijk van de iMac met Retina 5K-display is niet gewijzigd ten opzichte van het al bestaande 27inch-model. Er is geen 21,5inch-model met een Retina-scherm aangekondigd.Niet alleen het scherm is indrukwekkend, ook binnenin mag de nieuwe iMac er zijn. De iMac met Retina 5K-display bevat een quadcore Intel Core i5 op 3,5 GHz die optioneel uitgebreid kan worden naar een quadcore Intel Core i7 op 4 GHz. De processor wordt standaard bijgestaan door 8 GB RAM dat verdeeld is over twee van de in totaal vier aanwezige geheugensloten. Alle geheugensloten zijn toegankelijk en de iMac is ook te bestellen met 16 of 32 GB RAM.De opslag wordt standaard verzorgd door een 1 TB fusion drive (een combinatie van een 1 TB harde schijf en een 128 GB SSD), maar de iMac kan ook uitgerust worden met een SSD in verschillende formaten. Voor de grafische mogelijkheden vertrouwt Apple op een AMD Radeon R9 M290X met 2 GB geheugen die kan worden uitgebreid naar een AMD Radeon R9 M295 met 4 GB geheugen.Doen al deze cijfertjes je duizelen, dan hoef je alleen te onthouden dat de nieuwe iMac erg krachtig is. Iets dat ook wel mag om de 14,7 miljoen pixels aan te sturen. Het instapmodel Apple iMac met Retina 5K-display kost 2629 euro en kun je nu bestellen.
Nu de ondersteuning voor Windows XP is beëindigd, heeft iedereen een mooi excuus om eindelijk over te stappen naar een nieuwe computer met Windows 7 of Windows 8. Voor veel mensen is het overzetten van gegevens een moeilijke klus: weet jij waar alles staat? IObit PCtransfer biedt een helpende hand.
Sluit de externe harde schijf aan op je oude computer. Download en start IObit PCtransfer via www.iobit.com op je oude computer. Het programma toont twee tabbladen: Backup en Restore. Zorg dat het tabblad Backup actief is. Vink de onderdelen en bestanden aan die je wilt overzetten. Mis je bepaalde mappen? Voeg ze handmatig toe met Add files.PCtransfer toont de totale omvang van de bestanden die je hebt gekozen. Als je veel (grote) bestanden hebt, kan dit behoorlijk oplopen en duurt het langer om de bestanden te kopiëren. Kies onder in beeld bij Backup to de schijfletter van je externe schijf. Klik op de knop Backup om je bestanden te kopiëren.PCtransfer kopieert bestanden van je oude computer naar een externe harde schijf.

Accu BOSCH PSB 12VSP 2
Accu BOSCH PSR 12VES 2
Accu BOSCH 32614 2G
Accu BOSCH 33614 2G
Accu BOSCH PSR 14.4
Accu BOSCH 2607 335 682 2607 3350524
Accu BOSCH PSR 12VE 2
Accu BOSCH ABS 12 M 2
Accu BOSCH 3454 01
Accu BOSCH PSR1440
Accu BOSCH Exact 700
Accu BOSCH 261091405
Accu BOSCH ABS M 12V
Accu BOSCH GSR 12VET
Accu BOSCH 3660CK

Sluit de externe harde schijf aan op je nieuwe computer en open deze in Windows Verkenner. Je ziet de map PCtransfer met hierin je bestanden. Dubbelklik op het bestand PCtransfer.exe en klik nu op het tabblad Restore om je bestanden te kopiëren. Bestanden en mappen die PCtransfer 'niet kan plaatsen' kun je zelf een plekje geven aan het einde van de herstelprocedure. Zet deze bijvoorbeeld in de map C:Migratie september 2014 om later uit te zoeken via Windows Verkenner.Het overzetten van gegevens en bestanden gaat in de praktijk bijna nooit vlekkeloos. Gooi je oude computer dus nooit weg voordat je zeker weet dat je alles hebt overgezet naar je nieuwe computer.IObit PCtransfer heeft een externe harde schijf nodig om je gegevens over te zetten. Als je deze niet hebt, kun je Laplink PCmover Express overwegen. Dit programma wordt gratis aangeboden door Microsoft om gegevens van Windows XP over te zetten naar een computer met Windows 7/8. Laplink PCmover Express kopieert bestanden via je (draadloze) netwerk. Dit heeft als voordeel dat je geen externe harde schijf nodig hebt. Het nadeel via overzetten via je netwerk is snelheid. Vooral als een (of beide) computers draadloos verbonden is, kan dit proces vele uren in beslag nemen.
Onderzoekers van Google hebben een veiligheidslek ontdekt in de versleutelmethode die browsers gebruiken. Je kunt jezelf wapenen tegen dit veiligheidslek.
Om het internetverkeer tussen jouw browser en de server van de bezochte site te versleutelen maakt de browser gebruik van een ssl-protocol. Het veiligheidslek dat de onderzoekers hebben gevonden zit in een oude versie van het protocol, ssl 3.0. Misbruik van het veiligheidslek zorgt ervoor dat versleuteld internetverkeer te onderscheppen en uit te lezen valt. Voor bijvoorbeeld internetbankieren of e-mailen is dat natuurlijk in potentie erg gevaarlijk. Gelukkig maken veruit de meeste sites maken geen gebruik (meer) van ssl 3.0.Het beveiligingslek wordt Poodle genoemd en is een afkorting van hoe de vinders van het beveiligingsprobleem het lek hebben genoemd (Padding Oracle On Downgraded Legacy Encryption). Lees ook: Mitigeer het SSLv3-lek, tem de Poodle
De echte oplossing voor het probleem zit bij de website-ontwikkelaars, die al lang het verouderde protocol niet meer moeten gebruiken. Maar je kunt ssl 3.0 ook in je browser uitschakelen. Zo doe je dat:Open de browser, druk rechtsboven op het tandwieltje en klik daarna op Internetopties. In het venstertje dat verschijnt ga je naar het tabblad Geavanceerd. Haal het vinkje weg bij SSL 3.0 gebruiken en druk op Toepassen. Start de browser tenslotte op.Zoek de Chrome-snelkoppeling op, klik met de rechtermuisknop op het icoontje en kies eigenschappen. In het vakje Doel staat een lange snelkoppeling naar het .exe bestand dat de browser opent. Voeg aan het einde van de regel dit toe:Zet het genoemde commando achter de regel in het veld Doel met een spatie ertussen.Installeer de extensie SSL Version Control. Druk vervolgens op het menuknopje rechtsboven en kies Add-onbeheer. Klik achter SSL Version Control op Opties. Controleer of er achter Minimum SSL Version TLS 1.0 geselecteerd staat.

http://akkusmarkt.blogs.lalibre.be/
http://www.mywedding.com/retrouve3/blog.html
http://dovendosi.blogolink.com/

Poser une question Ajouter un message - répondre

PAGE : [ 1 ]