Accu Asus x550wa voelt altijd een gok. Maar dit is één die u nemen, willen zou omdat de 14-duim Notitieboekje biedt een comfortabele toe" />
Regroupez-vous autour des espaces de discussion et défendez vos droits.

Laptop Accu Asus X550WE Laagste Prijs : Asus X550WE Accu

Espace de discussion

Espace créé le 05/07/17 | 1 adhérent(s) (Adhérer)
Activité : | 1 Administrateur(s) | 0 Intervenant(s) (Intervenir)
Localisation du groupe : PAYS DE LA LOIRE

Ultra betaalbare laptops zoals de 229 dollar Accu Asus x550wa voelt altijd een gok. Maar dit is één die u nemen, willen zou omdat de 14-duim Notitieboekje biedt een comfortabele toetsenbord, een scherm dat is kleurrijker dan die op goedkope concurrenten en sterke audio, all-in-een lichtgewicht ontwerp. Je krijgt ook een keuze uit drie kleuren. De Celeron-processor in dit puppy vrijwel uitsluit krachtig multitasking, en de levensduur van de batterij is onder het gemiddelde. Maar over het algemeen de L402SA is een vrij goed koopje.

Goedkope laptops hoeft te voelen besteedbaar. Bekijk de L402SA van stevig scharnier, evenals haar dek, die niet de manier waarop die vele anderen doen flex. Het wordt geleverd in wit (niet, gewoon niet), donkerblauw (die ziet er zwarte) en rood (een te krijgen).

Wegend 3.3 ponden en metend 0.9 duim dik, is de L402SA lichter dan de Dell Inspiron 14 (3,5 pond, 0.8 inch) en dikker dan de HP Stream 14 (3,2 pond, 0.7 inch).

De linkerkant van de notebook huizen zijn havens voor kracht, Ethernet, VGA (Ja, in 2017), HDMI en USB 3.0, evenals zijn SD-geheugenkaartlezer. Over aan de rechterkant vindt u een USB 2.0-poort, hoofdtelefoon jack en security-vergrendelingssleuf. De Stream-14 en de Inspiron 14 bevatten geen Ethernet of VGA.

Zoals ik zag een aanhangwagen voor Black Panther op de Accu Asus x550we , merkte ik dat het beeld enigszins uitgewassen, verscheen waardoor zwarten als donker grijs worden weergegeven. Andere tinten, zoals de paarse in Forest Whitaker de paarse gewaden en gouden decor, overleefde intact. De lage resolutie 1366 x 768-pixel display was een kwestie vanaf het begin van de clip, zoals ik pixelation in Wakandaanse watervallen en Andy Serkis hoofd gemerkt.

92,2% van het kleurenspectrum sRGB produceren, is van de L402SA paneel kleurrijker dan die in de Inspiron 14 (81,4%) en de Stream 14 (81,5%).

Uitstoten tot 206 neten van helderheid, overstraalt de L402SA de 135-nit Inspiron 14 en de 186-nit Stream 14. Terwijl de kleuren sterkte bij 30 graden naar links en rechts behouden, is het paneel zo glanzend dat het gereflecteerde licht verduisterd de kleuren.

U zult worden verrast door de kwaliteit van de te typen en te klikken op de L402SA. Tijdens het testen van het toetsenbord op de 10fastfingers te typen test, klikte ik mijn weg naar 74 woorden per minuut, die in de buurt van mijn 80-wpm gemiddelde. De ontvankelijke sleutels bijgedragen tot deze ervaring, met 70 gram bediening kracht (zelfs beter dan de 60 gram die we hopen te zien) vereist inschakelen en 1.3 millimeter veerweg (gewoon verlegen van de 1.5 naar 2.0 mm die wij verkiezen).

Echter de gekrompen juiste Shift en CTRL-toetsen problemen voor mij gemaakt tijdens het testen. Terwijl ik krijg dat Accu Asus x552cl hen kleiner voor full-size directionele sleutels gemaakt, het leidde me te raken per ongeluk de omhoog, omlaag en toetsen, verliet toen ik wilde gebruiken Shift en controle. Verdere complicerende zaken is een kolom met de toetsen op de rechterkant van het toetsenbord, met inbegrip van Page Up, Page Down en verwijderen, waardoor ze moeilijk te touch-type, zoals niemand anders ze er zet.

De L402SA van 4.1 x 2.8 duimLCD touchpad biedt nauwkeurige tracking en een solide gevoel aan elke klik. Helaas, scrollen op de machine kan worden een beetje stuttery, die is waarschijnlijk verschuldigd aan de delen van de begroting.

Van de L402SA luidsprekers gevuld onze conferentieruimte van gemiddelde grootte met een stevige versie van DJ Khaled van "Ik ben degene." Lil Wayne's gravelly zang kwam door zo duidelijk als Justin Bieber, van de track bas hit met een juiste twang en arsenaal van het nummer van gevarieerde synths alle klonk nauwkeurig.

Het opgenomen IcePower Audio Wizard geluid app standaard ingesteld op de instelling van de muziek, waar moet je het instellen. Alle van de andere vervoersmodaliteiten, met name uit en film, de neiging om te blazen achtergrondgeluiden en dempen van de zang.

De Accu Asus x552ep van Intel Celeron N3060 CPU en 4GB RAM zou u vergeten de definitie van multitasking kunnen maken. Terwijl ik zou kunnen op deze recensie in een Google Doc in één Chrome tabblad werken, ik zag vertraging en stotteren nadat ik drie meer lusjes (inclusief HipChat en Outlook voegde) als ik probeerde om deze review te schrijven.

De L402SA behaalde een score van 1,934 op de Geekbench 4 algemene prestaties benchmark, welke is vergelijkbaar met de 1,911 van de Stream 14 (Celeron N3060, 4GB RAM) en ternauwernood slaat de 1,807 van de Inspiron 14 (Celeron N3060, 2GB RAM).

De 32GB eMMC hard rijden in de Accu Asus x552la 6 minuten moest kopiëren 4.97GB aan bestanden, voor een tarief van 14 MBps. Dat is langzamer dan het 24,7-MBps eMMC-station in de Stream 14.

De L402SA moest 13 minuten en 15 seconden eindigen onze OpenOffice macro test (matching 20.000 namen aan adressen), die vergelijkbaar met de 13:04-tijd van de Stream-14 is.

De geïntegreerde Intel HD Graphics chip in de L402SA ingeschakeld een score van 19,784 op de 3DMark Ice Storm Unlimited benchmark. Dat ligt dicht bij de 19,073 van de Stream 14 (Intel HD Graphics 400) en slaat de 11,967 van de Inspiron 14 (Intel HD Graphics).

Accu Asus A41-X550A

Kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Met één specifieke uitzondering weet de Asus L402SA te koel blijven. Nadat we gestreamd HD-video op de notebook voor 15 minuten, onze warmte-pistool geregistreerd aanvaardbaar temperaturen op de laptop touchpad (80,5 graden Fahrenheit), G en H toetsen (84 graden) en onderzijde (95 graden). Het geschonden alleen onze drempel 95 graden comfort op een plek in de buurt van de scharnier, waar we 98 degrees gedetecteerd.

De L402SA bevat ook enkele nuttige hulpprogramma's, zoals WinFlash voor BIOS-updates, prachtige technologie voor het weergeven van instellingen (waaronder blauw-licht emissiereductie) en Asus LiveUpdate voor systeemupdates. Natuurlijk is er ook een aantal dingen die kan je waardevol, met inbegrip van de freemium WPS Office en TripAdvisor app.

Ons testmodel was de L402SA van 9, die beschikt over een Celeron N3060 CPU, een 32 GB SSD en 4GB van RAM. Het kan worden genoemd het E402SA in andere markten. Het omvat een garantie van één jaar, en u kunt meer informatie over Asus in onze Tech Support Showdown en de beste en slechtste merken concurrentie.

Wij waarderen de L402SA van kleurrijk display, comfortabele toetsenbord en solide audio, die combineren te verzachten van de laptop van de beperkte prestaties. Maar de levensduur van de batterij is frustrerend kort, zelfs voor een begroting notebook.


Derniers espaces créés